UN SOMNI DE CASA A CALAFELL

1.150.000 €
Proposa'ns un preu
Descobriu el bombó del Mediterrani amb aquesta impressionant mansió de luxe que ho té tot!

Ubicada a Calafell, aquesta magnífica residència de set dormitoris i cinc banys ofereix un estil de vida de somni per als més exigents. Des del moment que posis un peu en aquesta propietat, seràs rebut per una elegància imponent i un disseny exquisit.

La casa et rep amb una entrada espectacular amb una escala majestuosa i un ascensor.

El cor de la casa és el seu ampli menjador, molt lluminós i amb vista a l'espectacular jardí. La cuina, equipada amb els millors electrodomèstics i acabats d'alta gamma, és perfecta per als amants de la cuina gurmet i les reunions familiars. Els materials de qualitat utilitzats a tota la casa ressalten la seva bellesa i durabilitat, brindant-te una sensació de luxe a cada racó. També consta de una habitació habilitada com a bugaderia i zona de planxa.

Mentre explores els set dormitoris, cadascun dissenyat amb atenció al detall i confort al cap, et sorprendrà l'amplitud i la comoditat que ofereixen. La suite principal, un refugi de pau i serenitat, disposa d'un bany en suite de luxe i vistes panoràmiques al mar que us deixaran sense alè.

Però la veritable màgia d'aquesta propietat es troba a l'espectacular exterior. Un exuberant jardí meticulosament cuidat envolta la casa, oferint un oasi de tranquil·litat i bellesa natural. La piscina privada, perfectament integrada a l'entorn, us convida a relaxar-vos i gaudir del càlid clima mediterrani, mentre que la zona de barbacoa és ideal per delectar els vostres convidats amb deliciosos menjars a l'aire lliure.

A més, amb un pàrquing amb capacitat per a 5 o 6 vehicles, tindràs espai més que suficient pels teus automòbils i els dels teus convidats, brindant-te una conveniència incomparable. Allà hi trobem un celler.

I no podem oblidar esmentar les impressionants vistes al mar que podràs gaudir des de la teva nova llar, regalant postes de sol inoblidables i una connexió única amb la bellesa natural que t'envolta.

Aquesta és la teva oportunitat de viure el somni mediterrani a la seva màxima expressió.

Contacta'ns avui mateix per programar una visita i fer realitat els teus somnis de luxe i confort en aquesta propietat exclusiva!
   ANADIR_FAVORITA
   Afegir a Descartades
  Imprimir
  Enviar Propietat
  PDF
CONTACTE

En prémer el botó "ENVIAR" vostè confirma que ha llegit, entén i accepta les condicions de la Política de Privacitat exposades en aquest ENLLAÇ
ENVIAR
CARACTERÍSTIQUES
Referència 
 INM10-20  
Tipus Operació 
 Vendre  
Tipus de Propietat 
 Xalet  
Ciutat 
 Calafell  
Zona 
 Mas Mel  
Orientació 
 Sud  
Superfície Útil 
 587 m2  
Superfície Construïda 
 807 m2  
Superfície parcel.la 
 1446 m2  
Superfície terrassa 
 30 m2  
Tipus exterior 
 Tot Exterior  
Conservació 
 Bon estat  
Habitacions 
 7  
Banys 
 5  
Tipus cuina 
 Cuina Office - Només Mobles  
Tipus de calefacció 
 Gasoil  
AGUA_CALIENTE 
 Gasoil  
Fusteria Interior 
 Massisses  
Fusteria Exterior 
 Alumini / Climalit  
TIPO_SUELO 
 Terratzo  
Vistes 
 Al Mar  
Núm. de plantes 
 4  
Distància del mar 
 430 m.  
 Parabòlica
 Zonas_Verdes
 Tancat
 Arbres
 Autobusos
 Centres Comercials
 Escoles
 Zona De Costa
 Vistes
 Golf
 Hospitals
 Tren
 Zones Infantils
SIMULADOR_HIPOTECA
HIPOTECA
INTERES
%
Anys
ENTRADA
CALCULAR
SITUACION
CERTIFICACION_ENERGETICA
CONSUMO_ENERGIA
kWh/m2 ANO
CONSUMO_KG ANO
197
51